Etsimme markkinointispesialistia kasvavaan tiimiimme

Haluaisitko hyödyntää monipuolisesti taitojasi uusia ja tehokkaampia leikkauksia mahdollistavien tuotteiden brändien ja näkyvyyden rakentamiseen? Inspiroidutko strategisen markkinoinnin parissa työskentelystä ja osaat koordinoida vaativaa sisällöntuotantoa?

Missiomme Biomendexillä on tarjota käytettävimmät ja laajan toiminnanvapauden mahdollistavat kudosten korjaukseen tarkoitetut tuotteet kirurgeille, jotta he voivat toteuttaa osaamistaan parhaiten. Keksintömme Adaptos® on ensimmäinen bioaktiivinen luunkorvike, jossa yhdistyy luonnolliseen luuhun verrattavissa oleva toiminnallisuus, ja joka sallii kirurgin muotoilla tai puristaa korvike paikoilleen. Leikkausaikaa voidaan vähentää, ja riskejä pienentää.

Liity mukaan tiimiimme rakentamaan Biomendexin tuotteiden näkyvyyttä ja varmistamaan Adaptos®-luunkorvikkeen onnistunut markkinoille pääsy. Samalla tuet strategisesti tulevien tuoteperheiden ensiaskeleita.

Edellytämme markkinointispesialistilta

  • vähintään 3 vuoden kokemusta strategisesta markkinointityöstä ja erinomaista ymmärrystä vaativasta sisällöntuotannosta
  • aiempaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin parissa työskentelystä
  • hyvää ymmärrystä tuotekehitys- ja myyntiorganisaation kanssa työskentelystä
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä suullisesti että kirjallisesti
  • ylempää korkeakoulututkintoa

Lisäksi teet meihin vaikutuksen seuraavilla

  • kokemuksellasi med, health & biotec’istä tai lääketeollisuudesta
  • asiakaskeskeisellä lähestymistavalla
  • aiemmalla kasvuyrityskokemuksella
  • tuotelanseeraus- ja tapahtumamarkkinointikokemuksella

Meillä työskentelee innostavia osaajia, jotka jakavat visiomme kirurgien ja potilaiden auttamisesta. Olemme asiakaskeskeisiä ja uskomme vuoropuheluun. Hyvä laatu on meille tärkeää. Jaamme ketterän ja jatkuvan kehittämisen ajatusmaailman sekä olemme perheystävällinen yritys.

Työpisteesi on Tampereen toimistollamme ja työskentelet yhdessä toimitusjohtajamme, Adaptos® -kehitystiimin sekä ulkoisten kaupallistamisen ja markkinoinnin partneriemme kanssa. Työssä on erinomaiset kehittymis- ja uramahdollisuudet. Toimi vaatii matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Tässäpä olikin jo paljon meistä, kuulisimme mieluusti nyt sinusta!

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi yhdessä CV:n kanssa osoitteeseen rekry@biomendex.com viimeistään 23.3.2021. Käytä otsikkoa “Marketing specialist -hakemus”.

Voit tiedustella lisää toimenkuvasta tj Kaarlo Paakinaholta, puh. 040 539 8799 joko torstaina 18.3. klo 15.30-16.30 tai perjantaina 19.3. klo 11.30-12.30 välillä.